Followers

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat Penerima :
No Telefon:
Nama Produk & Bil Order :
Payment Method : MAYBANK
CIMB
Bukti Bayaran ~ Copy Paste Kat Sini Yea...

Form provided by Freedback.

Wednesday, June 1, 2011

DETOX FOOT PATCH ~ JOM BUANG TOKSIN !!! MURAH BANDING KINOHIMITSU..HASIL YANG MEMUASKAN!..MESTI CUBA...

DETOX FOOT PATCH IN DE HOUSE

JUNGONG DETOX FOOT PATCH

RM0.70 SEKEPING ...SIAP PACK 10PCS/PACK...ORIGINAL PAMPLET DR KILANG JUNGONG AKAN DIBERIKAN.......BOLEH TERUS DIJUAL SEMULA......~ BELI BANYAK...LAGI MURAH.....:-)

JOM BUANG TOKSIN SEMASA TIDO......:-) Detox Foot Patch yang kami edarkan adalah dari jenama "Jun Gong",diimpot 100% dari Korea. Terdapat banyak jenama dan keluaran darinegara lain yang telah membanjiri pasaran Malaysia, namun setelahmembuat penelitian dan percubaan, maka kami telah memilih dari jenama"Jun Gong" dari negara Korea. Produk dan jenama ini amat terkenaldi Korea Selatan,dan Jepun, selain menjadi trend di Hong Kong, Taiwan,Singapura dan negara Eropah dan Amerika.

Gelap/hitam pada patch selepas diguna tu x menunjukkan toksin ....ramai yg salah faham.....herba tu actually memang kaler hitam......nak tahu toksin byk atau tak tgk byk mana air/basahnya patch tu.....kalau kurang toksin, ada bhagian2 patch tu akan nampak putih/kering.....ramai peniaga detox kadang2 salah bg info....byk yg cakap hitam tu adalah toksin.....salah tu sebenarnya......kalau u all curah air sahaja pd patch pun, patch akan jadi hitam....tp original foot patch akan jadi HITAM/BERMINYAK/BERLENDIR lepas kita guna selama 6-8 jam......

Utk makluman semua....Line hijau tidak menunjukkan Patch Jungong 100% coz Patch OEM juga di 'line'kan hijau.....utk remarks ori.....so cemane nak bezakan Jungong n OEM patch ? Material kertas Patch OEM lebih tebal dan kasar berbanding Jungong ye,PAtch Jungong menggunakan kertas klinikal,lebih lembut.....ada masa nanti Azie snap gambr OEM.....OEM harga purata dr supplier jauh lebih rendah berbanding Jungong....pengalaman sy pakai OEM, rasa x best sbb bila kita x pakai, bangun pagi sakit tapak kaki,rasa menyucuk2......tp Jungong Patch, walaupun kita x pakai, rasa ok, tak menyucuk tapak kaki.......

3 comments:

  1. bagus xplanation azie ttg foot patch ni. mmg ramai penjual salah bg info..so bila ada yg tegur ttg urah air pun bnda tu jd hitam..ala2 kelam kabut xtau nk jwb ape..hehe..

    note: sy bkn penjual foot patch ni..br nk try pakai mlm kang..kuikui

    ReplyDelete
  2. salam,
    macam mana nak beli ni? kos pos berapa?
    ni email sy itcha_raena@yahoo.com
    TQ :)

    ReplyDelete