Followers

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat Penerima :
No Telefon:
Nama Produk & Bil Order :
Payment Method : MAYBANK
CIMB
Bukti Bayaran ~ Copy Paste Kat Sini Yea...

Form provided by Freedback.

Monday, January 10, 2011

NEW TESTIMONI DETOX FOOT PATCH TODAY....LAYANZZ....

NEW TESTIMONI TODAY~ nak bg tau, ayah deqlis suka sangat foot detox tue, mula2x salah pakai katanya tak hitam2x...hahaha deqlis pelik!.. bagus tui ayah ku takda toksin...deqlis pakai pun ada hitam.... lepas tu deqlis tye2x... rupernyer... sampai2 jer terus tepek kertas putih tu jerkkk... hihihi.. ayah tak pernah pakaisendiri..sebelum ni pernah sekali pakai itupun org yg pakaikan dia... jadi itulah al-kisahnya... lepas deqlis beritahu menerusi telefon barulah ayah deqlis faham... pakai baru ada kesan hitam... Kak Azie, ayah suka sgt, dia kata ringan nak bangun tido, dan tido lebih lena.. pepun thanks ya..
insyaAllah akan dtg beli lagi:-)

1 comment: